توصیه های جدی در درمان زردی نوزادان
Category : خدمات متخصص کودکان اصفهان , زردی نوزاد
نکته ها و توصیه هایی که در زمان بیماری زردی باید جدی گرفته شود !
درمان بیماری زردی بسته به شدت و سن نوزاد ممکن بوده که حتی نیاز به بستری نیز داشته باشد و نوزاد که درجه زردی اش از حد استاندارد بالاتر برود باید از طریق نور یا به اصطلاح فوتوتراپی درمان گردند و بهتر است این نوع درمان در بیمارستان و تحت نظر پزشک انجام گردد .

توصیه های جدی در درمان زردی نوزادان
استفاده از بعضی مواد غذایی در دوران درمان بیماری زردی به هیچ عنوان توصیه نشده آب قند ، ترنجبین و شیرخشت از جمله مواد غذایی بوده که نباید والدین از آن استفاده نمایند ، چون نه تنها زردی نوزاد را برطرف نخواهد کرد بلکه ممکن بوده که سبب ایجاد عفونت در نوزاد هم شود .
در دوره بارداری راهی برای جلوگیری برای بیماری وجود نداشته اما در صورتی که ناسازگاری خون مادر و جنین مشخص گردد آمپول رگام به مادر تزریق خواهد شد تا برای بچههای بعدی مشکلی به وجود نیاید و تغذیه مادر هم تاثیری بر زردی نوزاد نداشته باشد و پرهیز غذایی خاصی برای این مشکل وجود نداشته و مادران باید مرتب و طبق نیاز شیرخوار به او شیر دهند .
توجه داشته باشید که مدفوع و ادرار نوزادان مبتلا به زردی با بچه های دیگر هیچ فرقی باهم نداشته و نمی توان تشخیص داد که بیماری از روی ادرار یا مدفوع ملاک قرار داد و آزمایش خون بهترین راه برای تشخیص زردی است .
اشعه uv یا ماوراء بنفشی که از نور مهتابی ساطع شده و بیلی روبین های رسوب کرده را شکست داده و به قطعات ریز تبدیل می گردند و پس از اینکه بیلی روبین ها به قطعات کوچک تر تبدیل شوند و از راه ادرار دفع می شوند و استفاده از مهتابی تقریبا راهی بوده که به کاهش طول مدت بستری شدن نوزاد در بیمارستان کمک شایانی می کند .
عوارض درمان نشدن زردی
عوارض درمان نشدن زردی می توان به فلج مغزی، عقب ماندگی ذهنی ، آسیب های جدی به مغز و نخاع ، حملات صرعی ، اشکال در تعادل حرکتی ، ناهنجاری های دندانی و ناشنوایی اشاره نموده که دیگر هیچ گاه قابل درمان نخواهد بود .